3.000 lei

Niciodata nu este prea devreme sau prea tarziu sa iti incepi cariera de DJ. Dar de preferat este cat mai devreme. 

Cand esti adolescent, inveti repede si te adaptezi usor noilor situatii si provocari. Ca viitor DJ, iti hranesti curiozitatea si visurile de tanar, iar asta iti ofera sanse mai mari de reusita.

Ca sa pornesti cu dreptul, iti punem la dispozitie cursul DJ pentru Adolescenti, unde te invatam sa mixezi corect si creezi o baza solida pe care sa iti construiesti cariera ta de succes.

Beneficiile extra pe care le ai atunci cand alegi cursul DJ pentru Adolescenti:

  • Inveti intr-o atmosfera prietenoasa, calduroasa si profesionista - sesiunile se tin in studiourile noastre din zona Stefan cel Mare, unde esti intampinat ca in familie;
  • Ai parte de competitie, care te impinge de la spate sa vrei mai mult, mai bine, mai repede - sesiunile se tin in grupe de 4-6 adolescenti, unde inveti de la fiecare cursant lucruri noi si observi noi perspective;
  • Iti creezi noi prietenii si relatii cu oameni din industria muzicii - pentru ca suntem vizitati constant de o plaja larga de oameni care activeaza ca Dj si ca organizatori;
  • Inveti rapid si eficient sa mixezi - iti punem la dispozitie aparatura de ultima generatie care te ajuta sa construiesti bazele mixatului mai usor.

In cazul in care nu poti ajunge la sesiunile de grup, poti recupera in zilele de joi si, pe deasupra, ai optiunea de a cumpara ore suplimentare (in cazul in care vrei sa aprofundezi informatiile si sa-ti cresti experienta).

Cursul Dj pentru Adolescenti costa doar 3000 RON + TVA si poate fi achitat in 2 transe astfel:

  • 500 RON + TVA taxa inscriere
  • 2500 RON + TVA in prima zi a cursului

 

Pentru a participa la curs, este necesar sa ai varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani, iar la inscriere sa vii insotit de unul dintre parinti, pentru a semna contractul.

Alege sa pornesti cu dreptul in cariera ta de Dj si vino la cursul Dj pentru Adolescenti.

Tot ce ai de facut este sa selectezi perioada cursului si sa achizitionezi prin una din cele 2 variante de plata

SAU

Suna la 0773387310 sau 0773387326 si rezerva-ti locul acum!