Technics SL-1200 MK7 a fost dezvăluit la CES 2019!

APC Live: Akai a creat un APC standalone
ianuarie 18, 2019
Denon DJ anunță Prime 4: Prima consolă standalone cu 4 canale
ianuarie 19, 2019
Show all

Technics SL-1200 MK7 a fost dezvăluit la CES 2019!

Nu credeți că e puțin ironic ca o companie de echipamente electronice care prezintă un nou produs la un spectacol tehnic de premiere, nu reușește să difuzeze cu succes fluxul video de la tastatura lor ? Noi credem că da! Cu toate acestea, Technics a anunțat lansarea SL-1200 MK7.

 

Noile pickup-uri au fost prezentate în cadrul CES 2019 și au făcut deliciul DJ-ilor din întreaga lume. Acestea vor fi puse la vânzare în două variante (SUA & Europe) și anume SL-1200 MK7 respectiv SL-1210 MK7.

Câteva dintre noile caracteristici ale SL-1200 MK7

  • Un microcomputer încorporat care utilizează tehnologia de la produsele Blu-ray ale Panasonic pentru a controla motorul și promite o precizie mai bună, chiar și atunci când faci scratch.
  • Pitch fader complet digital cu un range de ± 8/16% (plus un buton X2 din partea de sus a faderului ce permite dublarea).
  • Cabluri phono ce pot fi înlocuite și cabluri de alimentare detașabile, reglaje suplimentare ale frânei/cuplului.
  • Construit din aluminiu și din fibră de sticlă, pentru a reduce vibrațiile.
  • Carcasă și braț din metal negru.
  • Strobos LED care se poate aprinde în culori roșii sau albastre, LED-ul alb cu LED-uri de tip pop-up cu o luminozitate ridicată – iluminare îmbunătățită și o gamă mai largă față de modelele anterioare

… caracteristicile complete se pot găsi pe site-ul producătorului aici.

Din câte se pare, prețul de pornire pentru acest echipament ar fi de 1200$ pentru varianta US respectiv 1000 euro pentru varianta Europe/UK.

Vrei să afli mai multe detalii ? Te așteptăm la cursurile noastre! Mai multe detalii găsești pe site-ul nostru, cât și pe chat, Facebook sau la numerele de telefon afișate mai jos.

Website: https://www.djhigway.ro
Facebook: https://www.facebook.com/djhighwayromania/
Telefon: 0773.387.310

Te așteptăm la cursuri !

0