Show all

Pioneer DJ – OPUS-QUAD

Acest nou sistem de DJ profesional all-in-one vă pune în controlul muzicii, ca un dirijor al unei orchestre. Creând armonie între designul frumos și interschimbarea muzicală, acesta include caracteristici noi și evoluate, cum ar fi redarea independentă a 4 deck-uri. Toate acestea se combină pentru a oferi o experiență spectaculoasă de DJ, pe care o puteți utiliza pentru a inspira publicul în orice spațiu sau locație.

OPUS-QUAD oferă redare independentă a 4 deck-uri pentru performanțe DJ versatile. Acest lucru înseamnă că puteți reda 4 piese pe 4 deck-uri diferite în mod simultan, să pregătiți piesele în avans sau să lăsați un deck liber pentru a include cererile în setul dvs. în orice moment – totul cu o singură unitate. De asemenea, puteți atribui o culoare diferită fiecărui deck, care se potrivește cu iluminarea jog-ului, astfel încât să știți întotdeauna cu ce deck lucrati.

Suport pentru multiple surse media pentru a se potrivi cu diferite stiluri de mixat: De pe unități USB sau de pe unități mari de stocare SSD, prin conectarea PC-ului/Mac-ului dvs. care rulează software de DJ, prin conectarea prin Wi-FiⓇ pentru a reda în mod wireless piese de pe smartphone-ul dvs. folosind rekordbox (disponibil din aprilie 2023), sau prin utilizarea rekordbox CloudDirectPlay. Puteți utiliza diferite biblioteci muzicale cu doar un singur OPUS-QUAD și puteți chiar să conectați un dispozitiv mobil prin tehnologia wireless BluetoothⓇ/MD – perfect dacă doriți să adăugați rapid o cerere în setul dvs.

 

Găsiți piesele dvs. mai rapid și mai precis decât oricând cu interfața de utilizator proaspăt proiectată, cu un modul de atingere electrostatică. Indiferent cât de mare este biblioteca dvs. muzicală, puteți utiliza ecranul tactil de 10,1 inch pentru a căuta rapid piese prin tastatură sau utilizați Playlist Bank pentru navigare rapidă între liste de redare. Cu Touch Preview, puteți chiar să previzualizați piesele în timp ce navigați. Noul selector rotativ inteligent oferă o experiență similară cu joystick-ul, cu control stânga/dreapta, sus/jos, rotație și apăsare. Celelalte controale de navigare sunt aranjate în jurul selectorului, astfel încât să puteți căuta colecția dvs. muzicală, să previzualizați și să încărcați piese fără să vă mutați mâna.

 

Preluați controlul muzicii cu o diagramă  a plăcilor care include un afișaj al plăcii și 8 butoane Hot Cue deasupra fiecărui jog  de dimensiune completă. Cu această dispunere, nu trebuie să vă mutați privirea atunci când manipulați piesele sau verificați lucruri precum informațiile despre piesă, parametrii și starea fiecărei funcții. Și cu noua caracteristică Smart Cue*, puteți suprascrie automat poziția actuală a markerului cu Hot Cue-urile rechemate. Acest lucru face utilizarea Hot Cue-urilor cu o singură atingere mult mai rapidă și intuitivă decât oricând.

 

Conceput pentru a satisface nevoile scenei DJ din ce în ce mai diverse, OPUS-QUAD produce un sunet de înaltă calitate care este confortabil pentru ascultare pe perioade lungi de timp. Configurația unității elimină pierderile de transmisie și conversia AD-DA, iar acesta este încărcat cu un convertor D/A de înaltă calitate de 32 de biți de la ESS Technology. Ca rezultat, oriunde cântați cu OPUS-QUAD, întregul loc este învelit delicat de un sunet confortabil care îmbunătățește experiența spațială a audienței.

 

Efectele evoluate de pe OPUS-QUAD fac ușor adăugarea de textură și tensiune în muzică, astfel încât să puteți entuziasma mulțimea și să personalizați sunetul cu Beat FX. XY-Pad face ușor controlul funcțiilor precum FX Bank și selectarea canalului, deoarece parametrii Beat FX și frecvența de tăiere a filtrului sunt controlate de mișcarea pe axa X și Y, astfel încât să puteți amesteca ambele efecte cu un singur deget. Cu funcția populară Smooth Echo, puteți declanșa ușor un sunet de ecou prin mișcarea unui fader sau a unui potențiometru pe care l-ați pre-atribuit pentru a aplica efectul atunci când este activat.

 

Zone output – care poate reda sunet separat față de ieșirea principală – poți să redai muzică diferită în camere diferite cu doar 1 OPUS-QUAD. De exemplu, poți conecta un telefon la unitate prin Bluetooth și poți seta o listă de redare cu muzică de fundal pentru a se reda într-un mod silențios în zona de bar sau într-o a doua cameră unde oamenii socializează în timp ce mixezi piese de pe un dispozitiv USB în camera principală.

 

Sistemul rekordbox versiunea PC / Mac a software-ului. OPUS-QUAD include compatibilitate plug-and-play pentru modul de performanță rekordbox și Serato DJ Pro (disponibil în vara anului 2023). Pur și simplu conectați PC-ul / Mac-ul care rulează oricare dintre aplicații pentru a începe – nu este necesară o licență sau o subscriere. Dacă utilizați rekordbox, puteți de asemenea să vă conectați la aplicația mobilă rekordbox pentru iOS / Android (disponibilă din aprilie 2023).

 

Pentru a inchiria, achiziționa și testa OPUS-QUAD vizitează secțiunea de rental/shop sau vino la noi la sediu.