Unde poti face streaming fara sa ai probleme ca DJ ?
mai 11, 2020
Acționarii fondatori ai EMH Partners și Native Instruments vor vinde proprietatea majoritară a instrumentelor native către Francisco Partners
ianuarie 21, 2021
Show all

Mixmasters Live

Dj High Way este partener oficial în România al celui mai mare eveniment virtual din lume dedicat artiștilor muzicii electronice – Mixmaster Live

Indiferent de greutățile și restricțiile care afectează industria noastră, noi lucrăm zi de zi să devenim cea mai bună școală pentru Dj-i din Europa de Est. Cursurile noastre merg înainte atât pe partea de dj cât și pentru producția muzicală. În această săptămână ne-am alăturat ca partener oficial în România celui mai mare eveniment virtual din lume dedicat artiștilor muzicii electronice!!!

#MIXMASTERS LIVE – Este summitul virtual # 1 care prezintă tactici și strategii câștigătoare pentru a construi o carieră în muzica electronică.

Speakeri:

David Morales, Roger Sanchez, Rocky Valente, Marshall Jefferson, Glimpse (Dense & Pika) și mulți alții…..

Producție Muzicală, Marketing și Promovare, Comunitatea Fanilor și Mindset sunt doar câteva dintre subiectele importante ale acestei uriașe conferințe online.

Peste 2500 de Participanti | 25 de ateliere | 50 de țări |

Durata: 3 zile

Perioada: 30 Octombrie – 1 Noiembrie 2020

Este un eveniment online, îl poți urmări din confortul casei tale!

Achiziționează-ți biletul accesand link-ul de mai jos si nu rata cea mai mare conferinta dedicata artiștilor muzicii electronice!!!

https://djhighway–mixmasters.thrivecart.com/live/

Urmează-ți visul!

Echipa Dj High Way

0