Licența de comunicare publică în scop lucrativ

Licența de reproducere a muzicii
februarie 19, 2019
CEA MAI CUNOSCUTĂ FEMEIE-DJ DIN ROMÂNIA! INTERVIU CU DJ MIKI LOVE (VIDEO)
martie 21, 2019
Show all

Licența de comunicare publică în scop lucrativ

Detalii Licență

Licenţa de utilizare a muzicii în scop lucrativ emisă de UPFR se acordă persoanelor juridice şi persoanelor fizice autorizate pentru fiecare activitate şi punct de lucru în care folosesc muzica în public. Licenţa nu este transferabilă. Puteţi opta pentru o perioadă de valabilitate a licenţei de până la 1 an, cu posibilitate de prelungire.

Licenţa UPFR de utilizare a muzicii în scop lucrativ este specifică utilizatorilor care folosesc muzica drept resursă indispensabilă în activitate (spectacol, discotecă, club, cabaret, activitati de dj, scoli de dans, bar cu program night club, videotecă, sală gimnastică ritmică, aerobic, zumba aerobic, kangoo jump etc.) Licenţa vă oferă dreptul să difuzaţi muzică în spaţii închise sau deschise unde are acces publicul şi care sunt menţionate în licenţă.

În calitate de utilizator aveţi obligaţia legală de a solicita licenţă pentru utilizarea muzicii din partea UPFR, care are calitatea de organism de gestiune colectivă pentru drepturilor conexe ale producătorilor de muzică (procedura de obținere a licenței de comunicare publică în scop lucrativ).

Muzica este principalul motiv pentru care clienţii vin în cluburi şi discoteci. Înregistrările muzicale (fonogramele) sunt opere asupra cărora producătorii de muzică reprezentaţi de UPFR au drepturi conexe. Solicitaţi licenţa de comunicare a muzicii în scop lucrativ.

Informații utile:

Metodologia în vigoare – scop lucrativ

Valoarea remunerației pentru licența de utilizare a muzicii în scop lucrativ

Procedura de obținere a licenței în scop lucrativ

Vrei să afli mai multe detalii ? Te așteptăm la cursurile noastre! Mai multe detalii găsești pe site-ul nostru, cât și pe chat, Facebook sau la numerele de telefon afișate mai jos.

Website: https://www.djhigway.ro
Facebook: https://www.facebook.com/djhighwayromania/
Telefon: 0773.387.310

Te așteptăm la cursuri !

0