Despre acest Curs:

Cat timp si cat costa?

Muzica te atrage dintotdeauna? Ai impresia ca o intelegi altfel decat restul lumii? Ti s-a intamplat cu siguranta de cate ori te duci in club sa ai acel impuls de a te urca la pupitrul DJ-ului. Fie ca ti se parea ca nu mixeaza corect, fie ca nu anima suficient publicul, este un semn clar ca iti cunosti chemarea si drept urmare, trebuie sa o asculti. Noi te putem ajuta sa iti indeplinesti visul si sa inveti corect cum se practica aceasta meserie. Doar trebuie sa ai incredere in noi si in echipa noastra, fiind una implicata, cu rezultate precise, de necombatut.

Daca nu ai mixat nicodata, insa iti doresti sa faci acest lucru, acest curs este pentru tine. Bazele se pun aici si incepand cu acesta, multe drumuri ti se vor deschide. Stim sa te invatam toate notiunile corecte astfel incat meseria de DJ sa iti aduca implinirile visate. Nu este greu, ne ai alaturi. Ce ne dorim de la tine? Implicare, seriozitate, atentie si MULTA daruire. In rest, lasa dragostea pentru muzica sa te ghideze pentru ca mai departe stim noi ce avem de facut.  

Ce vei invata la CURS ?

Fiind un curs de initiere, trebuie sa te bazezi pe auz, cel mai aprig simt al tau, care trebuie ascutit la maxim pentru a face performanta. Un DJ bun nu este nimic fara un auz exemplar, restul se rezolva prin talent si munca. Mergem pe varianta clasica, lucrand la un pupitru format din 2 CD Playere Pioneer CDJ 2000 NXS2 si un mixer Pioneer DJM 900 NXS2. Imbinam partea practica (comenzile de baza ale aparatelor folosite) cu cea teoretica (regulile de mixat):

CD player:

 • Incarcare USB stick;
 • Accesare si incarcare piese;
 • Setare si editare CUE Point;
 • Play, JOG, Pitch Control, Pitch Band, Search, Track Search;
 • Relatia dintre JOG si Pitch Control.

Mixer:

 • Gain;
 • Corectii de ton;
 • Fader;
 • Nivel de sunet.

Dupa cum vezi, totul este la nivel basic si se bazeaza pe notiuni ce trebuie invatate corect de la inceput. Cursantul va avea posibilitatea de a identifica corect “Timpul 1”, “Fraza muzica”, diferentele de BPM dintre piese si cel mai important, va putea sa sincronizeze doua piese cu acelasi BPM, facand treceri simple dar sincronizate, fara SYNC. Evident, daca ai alte intrebari sau curiozitati, doar trebuie sa intrebi si noi te vom ajuta. Suntem extrem de flexibili si venim in intampinarea ta pentru orice problema. Mai bine gasim raspunsurile impreuna AICI, decat sa pornesti mai departe cu neclaritati. Ai incredere in noi!

Curs Dj Initiere - Bucuresti

Ce este un curs de initiere dj?

Care este structura si durata cursului?

Cursul dureaza 48 de ore si este alcatuit din teorie si practica. Teoria dureaza 8 ore, in timp ce practica 40 de ore. Vor fi 3 sedinte/saptamana (2 ore fiecare sedinta) in studioul DJ High Way.

Cat costa cursul?

Pretul cursului este de 3.000 de lei. Acesta se poate achita in 3 transe, deci nu trebuie sa iti faci probleme. Asa cum am spus, suntem extrem de flexibili si impreuna gasim solutii pentru a te ajuta. Transele sunt:

 • 500 de lei la inscriere;
 • 1.000 de lei in prima zi de curs;
 • 1.500 de lei in prima zi din saptamana a 3 a de curs.

De ce acte ai nevoie pentru inscriere?

Ai nevoie doar de buletin pentru a te inscrie la acest curs.

 

Important:

Acest curs de Initiere nu se incheie cu examen pentru atestare DJ. Daca doresti sa iti duci mai departe visul si sa intri oficial in aceasta lume muzicala fascinanta, alatura-te noua la cursul Incepatori Pro.

Pentru mai multe informatii despre noi, precum si ultimele noutati din cadrul activitatii noastre, va invitam sa ne urmariti pe Facebook AICI.

Urmatoarele cursuri de Initiere DJ in Bucuresti

02 - 25 MAR 2020

Luni, Marti si Miercuri de la 16:00 la 18:00

Luni, Marti si Miercuri:

De la 12:00 – 14:00 cu Paul Damixie

Fara examen!

06 - 29 Apr 2020

Luni, Marti si Miercuri de la 16:00 la 18:00

Luni, Marti si Miercuri:

De la 12:00 – 14:00 cu Paul Damixie

Fara examen!

Trainerii acestui curs

Echipamentele din studio

DJ HIGH WAY - BUCURESTI

Doresti sa faci cursurile scolii noastre in Bucuresti ?

Adresa noastra este:

Liberty Mall, Etaj 1, Strada Progresului 151-171,

Sector 5

Dj High Way

Telefon: 0773.387.310 – Mihai Vochin

Mail: office@djhighway.ro

Bucuresti, Romania

Ai nevoie de ajutor ? Suntem online