Despre acest Curs:

Cat timp si cat costa?

Ne adresam celor care au muzica in sange si nu doresc sa renunte la ea sub nicio forma. Daca esti un DJ cu o vasta experienta, te asteptam la noi pentru sustinerea examenului de atestare, care iti va deschide si mai multe porti. Poate ai un vis mare, acela de a mixa in cele mai mari cluburi din lume si lupti pentru a ajunge acolo! Atunci gandeste-te ca aceasta atestare te aduce mai aproape de ceea ce iti doresti cu adevarat si doar noi te putem ajuta, fiind singura scoala de profil din Romania ce iti ghideaza pasii in aceasta cariera atat de frumoasa.

Ce vei invata la CURS ?

In cadrul acestui curs tu contribui deja cu partea practica, pentru ca esti experimentat si ai facut asta mult timp. Noi venim mai mult cu partea de dezvoltare, cu partea teoretica ce te ajuta sa evoluezi in aceasta meserie. Vibe-ul tau se transmite publicului si el este oglinda ta. Daca tu te simti bine si el se distreaza si o sa doreasca sa mai participe la concertele tale. Daca nu, inseamna ca mai ai de lucrat, insa totul incepe cu tine, cu starea ta si cu modul in care te conectezi la energia oamenilor ce te asculta. Te vom invata cateva lucruri despre industria muzicala, anumite tips and tricks care sa te ajute ca artist, intr-o lume in care trebuie sa lucrezi corect si legal din punct de vedere al legii drepturilor de autor. Orice mica greseala te poate costa si noi nu vrem acest lucru. In plus, punem siguranta pe primul loc si de aceea sustinem cursuri de protectia muncii sau de prevenire si stingerea incendiilor la locul de munca. Este foarte important sa ai consolidate aceste informatii, mai ales in contextual ultimilor ani cand multe evenimente nefericite au avut loc. Oricum, te ajuta si pe viitor, pentru ca indiferent de locul in care te afli, trebuie sa stii sa te ajuti pe tine, dar si pe cei din jur. Oricum, pune siguranta pe primul loc si lasa-ne sa te ajutam in acest sens, cu tot ceea ce consideram noi ca este important si esential de stiut in aceasta meserie.

Dupa absolvirea cu brio al examenului de DJ, vei primi certificarea dorita. In baza acesteia te poti angaja legal ca DJ cu contract de munca, sau iti poti deschide PFA sau SRL.

Curs Atestare Dj - Bucuresti

Ce este un curs pentru Atestare?

Care este structura si durata cursului?

Cursul dureaza 20 de ore, alcatuit din teorie si practica si se intinde pe perioade a 3 zile. Teoria dureaza 5 ore, in timp ce practica 15 ore. 2 zile sunt allocate pentru teorie, 1 pentru pre-examinare. In a 4-a zi are loc examenul in vedea obtinerii atestatului.

Cat costa cursul?

Pretul cursului este de 2.500 de lei. Acesta se poate achita in 2 transe, deci nu trebuie sa iti faci probleme. Asa cum am spus, suntem extrem de flexibili si impreuna gasim solutii pentru a te ajuta. Transele sunt:

  • 500 de lei la inscriere;
  • 2.000 de lei in prima zi de curs.

De ce acte ai nevoie pentru inscriere?

Actele necesare si obligatorii sunt:

  • Certificat de nastere;
  • Buletin;
  • Diploma de Bacalaureat sau adeverinta de absolvire a 12 clase la zi.*

*Atestatul de DJ se poate obtine doar de catre persoanele majore care au terminat minim 12 clase la zi.

Pentru mai multe informatii despre noi, precum si ultimele noutati din cadrul activitatii noastre, va invitam sa ne urmariti pe Facebook AICI.

Urmatoarele cursuri pt Atestare Dj in Bucuresti

In curand!

Luni, Marti si Miercuri de la 18:00 la 22:00

Luni, Marti si Miercuri: Doar teorie!!!

De la 18:00 – 22:00

Luni: Sorin Tomescu – UCMR-ADA si Nina Maraloiu – UPFR – ( Legislatie )

Marti: Gina Mihai ( Industrie muzicala ) si Adrian Iordache ( SSM – Protectia muncii )

Miercuri: Pretestare

Examen: In curand!

In curand!

Luni, Marti si Miercuri de la 18:00 la 22:00

Luni, Marti si Miercuri: Doar teorie!!!

De la 18:00 – 22:00

Luni: Sorin Tomescu – UCMR-ADA si Nina Maraloiu – UPFR – ( Legislatie )

Marti: Gina Mihai ( Industrie muzicala ) si Adrian Iordache ( SSM – Protectia muncii )

Miercuri: Pretestare

Examen: In curand!

Trainerii acestui curs

Echipamentele din studio

DJ HIGH WAY - BUCURESTI

Doresti sa faci cursurile scolii noastre in Bucuresti ?

Adresa noastra este:

Liberty Mall, Etaj 1, Strada Progresului 151-171,

Sector 5

Dj High Way

Telefon: 0773.387.310 – Mihai Vochin

Mail: office@djhighway.ro

Bucuresti, Romania

Ai nevoie de ajutor ? Suntem online