CHRISTIAN LEPAH VREA SA CUCEREASCA IBIZA

VIATA DE DJ INSEAMNA… PROVOCARE!
POVESTEA DJ-ULUI DIN ROMANIA, CARE VREA SA CUCEREASCA IBIZA

Christian Lepah a descoperit pasiunea pentru butoane de la 9 ani, cand abia ajungea la ele. Tatal sau a fost prima sursa de inspiratie. A pus si el muzica pe vremea liceului.

Acum, la 36 de ani, Lepah e unul dintre cei mai cunoscuti DJ de la noi. Inspirat de muzica unor DJ de renume ca Jamie Lewis, Dennis Ferrer, Luciano sau Louie Vega, Lepah a tinut in priza milioane de oameni si a ajuns sa mixeze in cele mai populare cluburi din Bucuresti si din tara. Dar nu vrea sa se opreasca aici.

Ca in orice meserie si in cea de DJ visezi sa ajungi tot mai sus. Asa ca Lepah s-a gandit la o noua provocare – Burn Residency. ,,M-am inscris in acest concurs, doar ca sa-mi demonstrez mie ca pot ajunge in top,, recunoaste Lepah. Burn Residency e un concurs foarte popular pentru DJ din toata lumea, iar in juriu sunt nume mari ca John Digweed, Carl Cox sau Luciano.

Inainte sa ajunga pe mana juriului international, Lepah se va lupta intr-o finala, in care vor ajunge doar cei mai buni cinci DJ de la noi. In prezent, Lepah e numarul 1 in Romania, in topul voturilor fanilor, cu mixul sau ascultat de aproape 3000 de oameni pe mixcloud.

Sursa articol: www.dancefm.ro/2017/stiri/christian-lepah-vrea-sa-cucereasca-ibiza/

Ai nevoie de ajutor ? Suntem online