CEA MAI CUNOSCUTĂ FEMEIE-DJ DIN ROMÂNIA! INTERVIU CU DJ MIKI LOVE (VIDEO)

Licența de comunicare publică în scop lucrativ
februarie 19, 2019
Prima școală gratuită de DJ din România
aprilie 8, 2019
Show all

CEA MAI CUNOSCUTĂ FEMEIE-DJ DIN ROMÂNIA! INTERVIU CU DJ MIKI LOVE (VIDEO)

Dă în butoane de peste 10 ani si a fost prima femeie-DJ care i-a făcut pe bărbați să își îndrepte toate privirile către ea, atunci când și-a aruncat sutienul și a rămas în sânii goi la pupitru. Ea este Mihaela – aka DJ MIKI LOVE.

Și-a luat numele de scena, înainte de prima apariție publică, la care i-au tremurat degetele, mâinile, dar, zice ea, s-a descurcat mai mult decât onorabil, deși își asuma și un eșec, pentru că, na, era prima oară. Și prima oară lumea te mai iartă, mai ales dacă ești fată.

Îndragostită de muzica bună, MIKI LOVE a lăsat orice proiect pentru pasiunea asta mișto, de DJ. Și n-o să regrete niciodată alegerea pe care a facut-o! Nici n-ar avea motive. A ajuns atât de sus, atât de bine în lumea asta, că e greu să mai renunte la ea. Să mai iasă din ea!

A urcat până pe locul 9 într-un top al fetelor-DJ din toată lumea, o performanță cu care se mândrește. Nici n-ar avea de ce să nu o facă! Sunt convins că nu e deloc ușor să faci acest pas major.

Acum, DJ MIKI LOVE pune muzică în cluburile din Emirate și îi merge bine rău. A trecut de la ”rezident” la ”guest”, ca să se plimbe mai mult, ca să cunoască mai mulți oameni, ca să simtă mai bine vibe-ul.

De curînd, ea a trecut și printr-o aventură plăcută în India, unde a mixat alături de cei mai tari DJ ai locului și nu s-a speriat atunci când a văzut în față o mulțime de 60 de mii de oameni.

Unii fani ai lui DJ MIKI LOVE au fost dezamăgiți acum 2-3 ani, când ea a anunțat că nu mai renunță la sutien la pupitru. Muzica e pe primul loc.

Hai, să aflăm câteva dintre secretele lui MIKI LOVE în interviul VIDEO, de ce nu se consideră discriminată într-o lume dominată evident de bărbați, de ce ai nevoie de o scoala, ca să devii un DJ bun sau foarte bun, de ce nu ii mai plac cluburile din România (că stă lumea mai mult pe telefoane, în loc să se distreze, vă zic eu, dar să nu mă spuneți  ) și cât de bine se simte între seicii plini de petrodolari la petreceri uriașe. Ăia încă știu să traiască, iar pentru un DJ asta e cea mai mare mulțumire sufletească. Să vezi lumea dansând!

 

INTERVIU VIDEO CU DJ MIKI LOVE (www.djhighway.ro)

Click aici pentru interviu.

 

 

0