Care au fost cele mai vandute console ale anului 2016 ?

Care au fost cele mai vandute console ale anului 2016 ? Ei bine, ai fi surprins sa vezi topul cu cele mai vandute console ale anului precedent. Acest articol a fost scris pentru ati putea face o idee despre ce foloseste cel mai des in piata in materie de console si pentru ce opteaza Dj-ii.

#10: Traktor Kontrol S4 MK2 – o consola numai buna pentru cei ce au ajuns la stadiul în care pot lucra cu 4 canale independente.

#9: Mixtrack 3 – consola ieftina ca si pret si ce include cam tot ce ai nevoie pentru inceput. Foarte apreciata si cumparata.

#8: XDJ-RX – chiar daca e o consola standalone poate fi inclusa in topul nostru. Daca nu vrei sa mai mergi si cu laptopul la eveniment e consola perfecta.

#7: MixDeck Express – fratele mai ieftin si din alta “mama” a lui XDJ-RX, MixDeck apartine celor de la Numark si a fost foarte bine vanduta in piata.

#6: DDJ-SZ – regasim foarte multe functii pe consola celor de la Pioneer dar si un raport calitate pret foarte bun, ce a facut vanzarea acesteia sa explodeze.

#5: Party Mix – consola celor de la Numark numai buna pentru petrecerile restranse cu prietenii

#4 Mixtrack Pro 3 – una dintre cele mai vandute console ale anului 2016 si foarte apreciata de incepatori si nu numai

#3: DDJ-SR – fratele mai mic si mai slabut al lui DDJ-SZ a reusit sa se vanda in zeci de mii de exemplare datorita facilitatilor pe care acesta le ofera

#2: DDJ-SX2 – cea mai vanduta consola in 4 canale a celor de la Pioneer, apreciata atat de cei la inceput cat si de cei pro

#1: DDJ-SB2 – da, aceasta mica consola in varianta cea mai ieftina a celor  de la Pioneer a fost vanduta DUBLU chiar si decat SX2

 

Ai nevoie de ajutor ? Suntem online