Au apărut noile HDJ-X10C în ediție limitată din fibră de carbon!

Ce înseamnă a fi DJ ? Toată lumea poate practica această meserie ?
ianuarie 17, 2019
APC Live: Akai a creat un APC standalone
ianuarie 18, 2019
Show all

Au apărut noile HDJ-X10C în ediție limitată din fibră de carbon!

HDJX10C

Pioneer lansează noile căști HDJ-X10C din fibră de carbon! Acestea au fost lansate ieri în ediție limitată și reprezintă un rework al căștilor HDJ-X10 ce sunt deja disponibile pe piață.

Materialele din care sunt confecționate căștile, îți oferă posibilitatea de a asculta muzica la o calitate superioară. Placarea metalică pe placa frontală a fiecărei părți a carcasei permite o reproducere a sunetului într-un spectru de frecvență mai mare, iar cablul căștilor este acoperit de aramid dur pentru o rezistență mai mare în timp.

Nu putem să nu observăm design-ul premium și faptul că, cu siguranță vei ieși în evidență la pupitru. Iar legat de funcționalitatea în timp a căștilor nu ai de ce să te temi, acestea vin cu 3 ani garanție extinsă.

 

La capitolul specificații, căștile au același drivere HD de 50mm precum varianta HDJ-X10, dar materialele excepționale generează o calitate a sunetului chiar mai mare în această versiune limitată. Fibra de carbon din carcase elimină vibrațiile nedorite și zgomotul interior. Amplasarea metalică suprimă vibrațiile de pe suprafață, iar grila din partea frontală a driverelor a fost modernizată cu plasă metalică pentru o reproducere mai bună a sunetului. Toate acestea ajută la maximizarea performanțelor driverelor HD și la producerea unui sunet mai clar.

Ba mai mult, căștile au trecut și testul de durabilitate US Military Standard MIL-STD-810G Shock test2!

Specificațiile tehnice le atașăm mai jos:

Tip Închise, Dynamic
Frecvență 5 Hz până la 40,000 Hz
Impedanță 32 Ω
Senzitivitate 106 dB
Maximum input power 3,500 mW
Driver ø 50 mm
Cablu 1.2 m cablu spiralat (până la 3.0 m extins), 1.6 m cablu întins din aramid
Greutate 332 g (fără cabluri)
Accesorii ø 6.3 mm adaptor stereo, Case pentru transport

 

Momentan, la data scrierii articolului, căștile nu se găsesc în România.

 

Vrei să afli mai multe detalii ? Te așteptăm la cursurile noastre! Mai multe detalii găsești pe site-ul nostru, cât și pe chat, Facebook sau la numerele de telefon afișate mai jos.

Website: https://www.djhigway.ro
Facebook: https://www.facebook.com/djhighwayromania/
Telefon: 0773.387.310

Te așteptăm la cursuri !

0